goedkope werkplek vinden

Kosten

Webshops

 

Retour en afhaal dienst (localisatie) va 79 euro pm

Fulfilment va 69 euro per maand

Om je bedrijf of webshop te lokaliseren heb je dan een lokaal adres nodig, ook kan het handig zijn om een lokaal vertegenwoordiger te hebben. Zo is het mogelijk dat je producten retour gestuurd kunnen worden naar een lokaal adres, en afhaal van producten is ook handig om aan te bieden.

Een gelokaliseerde site schept vertrouwen en zorgt ervoor dat de lokale klant zich prettig voelt. Dat vergroot de omzet, het helpt om nieuwe klanten te winnen, bevordert mond-tot-mond reclame en stimuleert bestaande klanten terug te komen. Ook factoren die frustratie kunnen opleveren, bijvoorbeeld te lange levertijden, verzendkosten en ellende met internationale betalingsverkeer, kunnen voorkomen worden. Als de klant een persoon ter plekke aantreft en begrijpt, dan neemt de tevredenheid toe.

Met onze retour en afhaal diensten heb je een lokaal retouradres, wat vertrouwen opbouwt, als de producten binnenkomen zorgen wij ervoor dat het de juiste product is en dat het onbeschadigd aan is gekomen.  Daarna kunnen wij het in vorrad zetten, vernietigen, of naar jou toe sturen, exact zoals jij dat het liefst hebt.

Ook voor de webshops, kunnen wij vanaf je eigen opslag orders inpakken en opsturen vanaf onze locatie, met je eigen packaging.

Vaste Inrichting:  va 130 euro pm

Als buitenlandse onderneming of tijdens een verhuizing heb je een adres nodig, postadres en/of registratieadres, een bijkantoor om je bedrijf te profileren in Nederland, of om je bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Of dit nu een eenmanszaak, BV of stichting is heb je altijd een adres nodig om je bedrijf te registreren bij de kamer van koophandel!  Onder de huidige verdragen, wordt er soms een vaste inrichting geeist.  Een vaste inrichting is meer dan alleen een bedrijfsruimte; het moet over voldoende faciliteiten beschikken om als een zelfstandige onderneming te kunnen functioneren.  Er is echter óók sprake van een vaste inrichting als een medewerker een ‘vaste vertegenwoordiger’ is. Een zogeheten personele, vaste inrichting betekent in de praktijk: een werknemer die op basis van een impliciete of een expliciete volmacht bevoegd is om namens de achterliggende vennootschap juridisch bindende contracten af te sluiten en dat ook op regelmatige basis doet.

Dat kunnen we regelen, ook desnoods een boekhouder of accountant, de oprichting van een rechtspersoon, en/of andere corporate services.

Workshops en cursussen, Exposeren en tentoonstellen:  

Voor de kunstenaren, ateliers, vergaderingen en workshops kennen wij een per dagdeel en ook een strippenkaart regeling.  Je mag de ruimte naar wens inrichten tijdens je evenement. va 30 euro per dagdeel

Full time: Je krijgt 24/7 toegang naar de ruime en al haar faciliteiten, en je mag de ruimte naar wens inrichten. va 240 euro per maand

Vaste Huur va 300 euro per maand

Op maat oplossingen zijn ok bespreekbaar, neem maar contact op.