goedkope werkplek vinden

Gratis telefoonservice

6.12 Telefoonservice 1 maand gratis alleen voor Registratie-Adres

6.12 Telefoonservice is dienstverlener in telefonische bereikbaarheid. Met als doel klantcontacten te optimaliseren. We doen dat in het gehele spectrum van een organisatie: van prospect tot en met vaste klant. Professioneel, zakelijk, betrokken. Altijd met de juiste ‘tone of voice’.

Probeer 6.12 Telefoonservice 1 maand vrijblijvend en gratis uit

De belangrijkste voorwaarde voor goed contact met uw klanten is een goede telefonische bereikbaarheid. Maar het is niet altijd mogelijk om ieder telefoongesprek aan te nemen. 6.12 Telefoonservice kan u erbij helpen om toch altijd bereikbaar te zijn.

Wanneer u de telefoon naar ons doorschakelt, nemen de telefonistes van 6.12 Telefoonservice op met uw eigen bedrijfsnaam. Altijd vriendelijk en professioneel, en altijd volgens uw instructies. De telefonistes nemen een bericht aan of verbinden door naar de juiste medewerker binnen uw organisatie, afhankelijk van uw wensen. Zo hoeft u geen telefoontje meer te missen.

Voordelige tarieven

Bekijk onze documentatie & voordelige prijsinformatie en probeer onze telefoonservice voor 1 maand geheel vrijblijvend en gratis uit. Wij hanteren geen opzegtermijn en geen opstartkosten.

Meld u aan op www.612telefooservice.nl en vermeld bij “5. Uitvoeringsgegevens”, Omschrijving algemene werkzaamheden van uw organisatie, dat u via Registratie-adres bent doorverwezen. en u ontvangt de maand gratis service!