goedkope werkplek vinden

Locaties

Locaties

Kamer52, Oosterhout De origineel, onze wieg, waar wij van nieuwe ideen en gedachten uitwisselen, uitproberen, experimenteren en toepassen onder het genot van een kop koffie en een stukkie Brabantse gezelligheid.  Een huiselijke sfeer en verwelkomen thuis voor je bedrijf.

 

Kamer36, ‘s Hertogenbosch  Onze eerste pilot project, een cowork ruimte gehuisvest in een bedrijfspand op de Maaspoort. Zodoende is het een gemeenschap van bedrijven voor wie de werkzaamheden niet principeel in een kantoor plaatsvinden: webshops, handel, import-export, en alles wat erbij komt kijken.

 

Kamer241, Amsterdam  Coworking op de Keizersgracht, middenin de 7 straatjes. Onze gemeenschap bestaat uit ondernemers in bijvoorbeeld fashion en kunst, maar ook IT en handel.  Onze principe is, KIS (Keep it Simple) in al onze interne- en ook externe processen, voorwaarden en communicatie.

 

Kamer4, Rijsenhout.  Op steenworp afstand van Schiphol draagt Kamer4 de freelancers en ZZPérs een warme hart toe.  Hier wordt de grootste flexibiliteit aangeboden, hier kan je je bedrijf vestigen vanaf de keukentafel, en geleidelijk doorgroeien naar een vaste huur van meerdere kantoren.

 

Kamer119, Brunssum.  Een oplossing voor webshops zowel als bedrijven in internationale handel, Kamer119 is gehuisvest in een winkelpand in Brunssum vlakbij Maastricht, dichtbij de grens met zowel Duitsland als Belgie.  Met drie landen binnen handbereik is Kamer119 de perfecte plek om internationaal ambitiwes ter realiseren.  Ook hecht de gemeente Brunssum veel waarde aan startende ondernemers en doet haar best om deze zo goed mogelijk te ondersteunen. Onder starters verstaan wij zowel jonge bedrijven als mensen die zich oriënteren op het starten van een eigen bedrijf.